Hallo allemaal,
 
Ik wil even vertellen over mijn ervaring met QHHT. Ik ben al een tijdje bezig met mezelf te ontwikkelen en ik weet van mezelf dat ik een heel laag zelfvertrouwen had. Maar op de een of andere manier kon ik me er niet overheen zetten.
 
Zonder dat ik me er echt van bewust was ben ik op een spirituele reis gegaan. Ik kreeg heldere dromen. Eerst gingen die over ontwikkeling en spirituele groei daarna tegen mijn lage zelfvertrouwen. Eerst van binnen door middel van dromen en uiteindelijk kwam de strijd naar boven. De dromen vertelden me dat ik alles kan bereiken maar het lukte mij maar niet om dit naar buiten te brengen en ik heb toen besloten dat ik niet langer meer wilde wachten. Ik moest gewoon een QHHT-sessie volgen om voor eens en altijd mijn zelfvertrouwen terug te krijgen. En binnen een week heb ik die sessie kunnen volgen bij Geert.
 
Het was een enorme gave en emotionele sessie en heb geleerd waar mijn lage zelfvertrouwen door kwam, en dat was omdat ik mij zelf niet mocht zijn van mijn omgeving. Dit is gedurende de sessie veranderd en nu zijn de persoon die ik was en de persoon die ik wilde zijn samen gekomen en één geworden. Nu weet ik wat ontwaken inhoud en wat dood en wedergeboorte betekent. Ik kan met recht zeggen dat ik nu spiritueel ontwaakt ben en dat er een heel nieuw leven begonnen is. Mijn lage zelfvertrouwen is compleet verdwenen.
 
Het universum help ons om te groeien het brengt dingen op je pad en geeft je signalen. Als je op deze site bent gekomen en dit leest dan is dit voor een reden, bekijk je leven eens, waar heb je moeite mee en wat valt je op in je leven. Het kan maar zo zijn dat het jou wat wil vertellen, een boodschap voor je heeft…, al wat je moet doen is leren luisteren en er dan mee gaan werken.
 
 
Maik Roozendaal
 

Maik Roozendaal, (qhht)