Nu, enkele weken later, voel ik me nog steeds prima, heel goed, evenwichtig, vol goede gevoelens en meer zelfzeker. Iets in mij werd geïntegreerd, maar ik weet niet hoe ik dat het best kan beschrijven. Ik voel me sterker en beter verbonden met mijn Innerlijke Zelf en ook met mijn Hogere Zelf. Ik voel veel zachtheid en vreugde die van binnenuit komt.
 
Ik ben me meer bewust van mezelf en daardoor laat ik me niet vangen in 'theater'-spelen van anderen. Ik ben minder gehecht aan dat wat mensen denken of wat ze doen. Ik ben meer de observator van verschillende processen binnenin mezelf maar ook rondom me in interactie met anderen.
 
Het is ook alsof het Hoger Zelf me nu beter leidt en begeleidt. Ik beleef meer innerlijke kracht, zekerheid en absoluut vertrouwen. Mijn angst en verdriet zijn verdwenen en werden vervangen door meer liefde voor mezelf.
 
Dit alles is nu al een aantal weken bezig. Daarom durf ik te zeggen dat dit alles geen kortstondig WOW moment was, maar een duurzaam resultaat van de QHHT sessie. Het werkt echt, en ik zou het daarom iedereen aan willen raden.
 

Renata, (qhht)