In een QHHT-sessie heb ik één van mijn mooiste ervaringen tijdens mijn leven opnieuw mogen beleven. Ik zal het proberen te beschrijven;
 
Tijdens een ernstig auto-ongeluk heb ik een BDE (Bijna-Dood-Ervaring) gehad, nadat ik met mijn auto in volle vaart tegen een boom ben gereden. Heel veel pijn heb ik gevoeld; in de borst, benen, armen en nek.
 
Opeens was er toen een heel mooi, helder licht. Het was zo prachtig, dat het met geen pen te beschrijven is. Ik voelde me er heen lopen, of misschien beter gezegd; zweven. Het was een laan met prachtige mooie groene bomen en gras onder mijn voeten. Zo mooi groen, dat ik op aarde nog nooit heb gezien. Het voelde heerlijk, rustig maar vooral LIEFDEVOL!
 
Ik kreeg een gevoel over mij dat ik nog nooit eerder had gevoeld. Ik liep, of zweefde, naar het licht, zonder angst. De rust, de Liefde, de omarming van het Licht was zo intens, dat je er, bij wijze van spreken, zingend en jubelend op af ging. Ik heb in het Licht niemand gezien, maar wel een gevoel gehad dat er iemand was.
 
Maar plotseling werd alles zwart en voelde ik weer de vreselijke pijn in mijn lichaam. Ik hoorde mensen praten en werd naar het ziekenhuis gebracht.
 
Na 7 maanden was ik lichamelijk hersteld, maar die BDE heb ik nooit meer vergeten en heeft me ook altijd bezig gehouden; “En wat was ik BOOS…, oh wat was ik BOOS!!! Waarom mocht ik niet blijven, waarom moest ik terug? Ik wilde helemaal niet terug!”. Ik kon er met niemand over praten en soms twijfelde ik zelfs of het wel echt gebeurt was.
 
Gelukkig kwam Geert op mijn pad. Na een eerste, vertrouwelijk gesprek met hem, waarin hij mij ook uitleg gaf over wat een sessie precies inhield, heb ik besloten een QHHT-sessie bij hem te doen.
 
In deze sessie heb ik mijn BDE opnieuw mogen beleven. De rust en de Liefde opnieuw mogen voelen. Het was dus geen droom, maar echt gebeurt…! En eindelijk heb ik antwoord gekregen op de vraag waarom ik niet mocht blijven en weer terug moest, wat mijn levensdoel is voor de rest van mijn leven: “het geven van Liefde aan alle mensen die het nodig hebben…”. Een mooiere opdracht kun je niet krijgen, al gaat het voor mij vaak met vallen en opstaan. Dit heeft me nieuwe inzichten gegeven in mijn leven waardoor ik nu niet langer boos ben en kan accepteren dat ik na mijn BDE weer ben teruggestuurd.
 
Ook heb ik in deze sessie vragen kunnen stellen als; “Heb ik een gids die mij in mijn leven wil bijstaan?”. “Iedereen heeft een gids” werd mij geantwoord “je moet er alleen voor openstaan en leren hoe je met hem of haar in contact kunt komen…”.
 
Tijdens mijn sessie heb ik zelfs met mijn overleden moeder mogen spreken die ik al zo lang mis in mijn leven, heel bijzonder en emotioneel...
 
Verder werden enkele gezondheidsproblemen al tijdens de sessie weggenomen; de pijn in nek en schouders, en hartklachten (druk op de borst) zijn sinds mijn sessie, nu enkele maanden geleden, volledig verdwenen en niet meer teruggekomen! Daarnaast is de diabetes, zoals toegezegd, inmiddels ook sterk verbeterd!
 
Deze sessie was soms misschien best emotioneel en heftig (zoals de beelden van het ongeluk die ik terug zag), maar zeer waardevol voor mij! Het geeft mij nu rust, wetend dat er meer is tussen hemel en aarde, en dat de dood niet angstig hoeft te zijn, maar een prachtige ervaring… Ik ben weer een heel blijmoedig mens geworden!
 
Ik dank Geert voor deze sessie, deze heeft mij heel goed gedaan.
 

A.J. te D., (qhht, trauma)