Onlangs werd mij de mogelijkheid aangeboden bij Geert een QHHT-sessie te volgen. Ik had zoiets nog nooit eerder gedaan, maar deze nieuwe ervaring, met QHHT, was wel heel bijzonder.
 
Na het interview werd mij uitgebreid uitgelegd wat er ging gebeuren. De zachte stem van Geert stelde me daarbij meteen op mijn gemak.
 
QHHT staat voor “Quantum Healing Hypnosis Therapy”, maar de zgn. ‘hypnose’ heb ik meer ervaren als een diepe meditatie. Het voelde alsof ik ‘bewust’ aanwezig was, want ik hoorde wat er gezegd werd. Wel was het zo dat ik mij, net als bij een droom, achteraf niet meteen alles kon herinneren.
 
Nadat ik in deze diepe meditatie was gebracht, zag ik eerst beelden uit een vorig leven. Daarna, tijdens het ‘healing’ gedeelte van de sessie, vroeg Geert namens mij aan mijn Hoger Zelf of er verschillende fysieke klachten waarmee ik zat, mochten worden weggenomen.
 
Toen hij vroeg of ook mijn rugklachten mochten worden weggenomen, kreeg hij te horen dat dat goed was en voelde ik daarna meteen dat er aan mijn rug werd gewerkt. Het gevoel, “alsof er iets uit werd gehaald”, kan ik niet goed uitleggen, maar toen Geert nieuwsgierig aan mijn Hoger Zelf begon te vragen wat en hoe ze aan het doen waren, kreeg hij na een aantal keren te horen dat hij “even niet moest doorvragen want ze waren bezig…”. Dat was niet alleen een heel bijzonder, maar ook wel grappig moment.
 
Ook vroeg hij het HZ of de problemen met mijn ogen mochten worden weggenomen, ik zag namelijk vaak zwarte, zwevende vlekjes. Toen ik ’s avonds na de sessie thuis zat, viel mij eigenlijk pas op dat het aantal vlekjes voor het grootste deel al waren verdwenen!
 
Nu, een paar weken na de sessie, voelt mijn rug nog steeds goed en zien mijn ogen nog steeds veel minder vlekjes…
 
Ik vond het een bijzondere en indrukwekkende ervaring.
 

M. te Doetinchem, (qhht)