Via google kwam ik bij Geert terecht. Ik had al wat ervaringen met 'er is meer tussen hemel en aarde', wat ik verder wilde uitdiepen. Ik ging dus vooral uit nieuwsgierigheid. Ik wilde ook wel eens meer weten over mijn vorige levens bijvoorbeeld.
 
De hele ochtend hebben we zitten praten en heeft Geert mij vooral heel veel verteld over wat hij weet.
'S middags ben ik onder hypnose gegaan, maar waar ik al bang voor was gebeurde. Ik had moeite mij er echt aan over te geven. Het is niet zo dat er niets naar boven kwam, maar zodra ik ergens naar toe ging, durfde ik als het ware de drempel niet over (ja ik ben een controlfreak).
 
Echter in de dagen daarna tijdens thuismeditatie sessies zijn er er wel flarden van andere (volgens mij niet alleen vorige) levens naar boven gekomen, maar dat is niet het enige.
 
Ik werk nu als freelancer in het bedrijfswezen en dat is best leuk en gaat ook goed, maar ik wil heel graag een paardenbusiness opzetten en volg ook opleidingen in die richting. Ik had al een heel business model voor ogen en droom van een huis met een stuk weiland zodat ik mijn paarden aan huis kan houden.
 
Tijdens de sessie hebben we om geld gevraagd om dat te verwezelijken. Ik zei, maar dan moet ik eigenlijk wel de lotto winnen en vond het een beetje onbeschaamd en diep in mijn hart vind ik selfmade succes ook meer respectvol, maar Geert zei waarom niet? En uiteindelijk deed hij het voor mij.
 
Ik was op maandag bij Geert, de dinsdag erna om 11 uur s ochtends gaat de telefoon met echt de perfecte freelance opdracht tegen een droomtarief. Hoger dan ik tot op heden ooit gehad heb. Binnen een week was het geregeld en volgende maand ga ik daar starten. Ik was en ben superblij, maar ik dacht dit is toch niet helemaal wat ik bedoelde.
 
Echter, de afgelopen weken zijn er meer dingen op mijn pad gekomen. Het begon ermee dat ik in ene een drang voelde om me al bij de KVK in te schrijven met mijn paardenbusiness. Ook kreeg ik op Facebook een uitnodiging voor workshops over het perfecte business model onder ogen, waarvoor ik me heb ingeschreven.
De eerste sessie van die workshop heb ik laten lopen, want het kwam toch niet helemaal uit qua tijd en ik dacht moet ik dit nou wel doen, maar de tweede dag, dacht ik; toch ff kijken.
In die sessie werden een paar dingen gezegd en in ene kreeg ik een eureka moment over hoe ik mijn paarden husiness met veel minder inspanning en nog naast mijn freelance job kan gaan opzetten.
 
De ideeen blijven maar oppoppen. Vanavond liep ik met onze hond in de natuur en in ene wist ik het. Over 3 jaar tik ik mijn eerste milioen aan en kan ik mijn droomhuis kopen!
 
Nogmaals super bedankt Geert! Het was de trip naar Dinxperlo meer dan waard!
 
G.P. uit Beverwijk
 
 

G.P. uit Beverwijk, (qhht)